Neem deel aan het succes van Buitenhof de Leistert

In het hart van Limburg, nabij het authentieke dorp Roggel, ligt Buitenhof de Leistert. Een ruim opgezet vakantiepark met luxe vakantieboerderijen en uitgebreide voorzieningen. Het park wordt omringd door schitterende natuurgebieden en is zeer geliefd bij haar vakantiegasten. Vanwege haar centrale ligging is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in heel Limburg.
Vanwege het succes van Buitenhof de Leistert wordt het park uitgebreid met moderne recreatiewoningen in een eigentijdse architectuur en traditionele vakantieboerderijen. De woningen worden in diverse groottes (4- t/m 12-persoons) en sfeervarianten uitgevoerd. Alle woningen worden hoogwaardig afgewerkt, liggen op zeer royale percelen (eigen grond) en beschikken over een ruim, overdekt terras.

 

 
Buitenhof de Leistert
 

Hoge waardering
Buitenhof de Leistert opende in 2011 haar deuren en wordt inmiddels volop verhuurd. Op beoordelingssites als Zoover en Bungalowspecials.nl behoort de Buitenhof al geruime tijd bij de top van de Limburgse vakantieparken. Het park werd door Bungalowspecials.nl zelfs uitgeroepen tot beste bungalowpark van Nederland 2018. Een geweldige prestatie die de kwaliteiten van de Buitenhof verder benadrukken.

 

 

NAAR DE PROJECTSITE >>>